Team
Laia_2

Laia Rosés Usero

Dansa

Laia és frescor, motivació, passió i veritat. Amant de la dansa i la poesia. Psicòloga especialitzada en gènere i en creació i gestió de projectes socials i ONG.

Ha tingut la sort de poder treballar amb grups de persones en diferents situacions socials, sobretot amb joves i dones. Té experiència en projectes d’apoderament femení.

Ballarina de danses urbanes des dels 4 anys. Ha tingut la sort de formar part de companyies en les que va aprendre el valor del treball en equip, el compromís i l’empatia. Fa 10 anys que és professora de dansa, ha treballat amb diferents grups, des d’infantil fins a adults, aprenent que la dansa no té edat.

És una dona feminista que aporta el seu granet de sorra per construir un món més just, proposant noves maneres per relacionar-se i expressar les emocions a través del moviment.

Irene_2

Irene Lasus Almirón

Fotografía

Irene és dolçor, creativitat, il·lusió i veritat. Amant de la música. Fotógrafa, Directora de lleure i tècnica en protocol i organització d’esdeveniments.

Ha tingut la sort de poder treballar amb artistes i persones en diferents situacions socials, sobretot amb infants i joves.

Captura moments des dels 16 anys. Ha debut formació en diferents branques artístiques, des de les arts escèniques a les arts plàstiques i audiovisuals. Ha participat en la producció i edició de videoart, en els que ha explorat la seva creativitat i amb el que ha après el valor del treball en equip, el compromís i la escolta activa.

És una dona feminista que aporta el seu granet de sorra per construir un món més just proposant la seva manera de veure la realitat a través de les imatges, sense filtres.

Team